Güllüdere Ortaokulu

Belgegeçer : 0 442 425 80 65
WEB https://glldereortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Güllüdere Köyü AŞKALE/ERZURUM
VİZYON : Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 - 14.50
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : KARAYOLU İLE YAPILMAKTADIR.SERVİS YOKTUR.ÖĞRETMENLERİMİZ TİCARİ TAKSİ VEYA KENDİ ARAÇLARI İLE GELMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : 80 HANELİ BİR KÖY YERLEŞKESİDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE:60 Km İLÇE MERKEZİNE 9 Km
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020-2021 Eğitim öğretim yılında sınava giren 5 öğrencimizden 2 tanesi merkezi sınav puanı ile yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler : MASA TENİSİ, SANTRANÇ, OKUL GEZİLERİ
Bilimsel Etkinlikler :